Osanit 7,5 gram

€ 9,95 € 8,22 ex.

Levertijd: 1-3 werkdagen

.

Beschikbaar
Omschrijving

Osanit Balletjes zijn kleine bolletjes die baby's gemakkelijk kunnen inslikken. De kleine Osanit balletjes kunnen eenvoudig in de wangzak van het baby/kind worden geplaatst. Babies/kinderen die tandjes krijgen kunnen elk half uur een dosis van ongeveer 8 Osanit-balletjes nemen. Osanit mag maximaal 6 keer per dag worden toedienen.
De homeopathische preparaten van Osanit bolletjes zijn speciaal afgestemd op de symptomen van doorkomende tandjes. Ze werken op een verstandige manier samen tegen krampachtige pijn bij rood, gezwollen, snel bloedend tandvlees, prikkelbaarheid en rusteloosheid, ook als het gebit is vertraagd. De kleine stevige Osanit-balletjes geven actieve ingrediënten af ​​zonder het gevoelige tandvlees aan te raken. Dankzij de verdunning van de gebruikte werkzame stof zijn ze lekker en zeer goed verdragen door het kind.

Osanit® balletjes is een homeopathisch combinatiepreparaat en bevat vijf werkzame bestanddelen (Chamomilla recutita D6, Calcium phosphoricum D12, Magnesium phosphoricum C6, Calcium carbonicum Hahnemanni C8, Ferrum phosphoricum C8).

Er zijn geen bijwerkingen bekend van.

 

 

 

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)osanit
ProducttypeSab-simplex
Prijs (excl. BTW)€ 8,22
Prijs (incl. BTW)€ 9,95
BTW€ 1,73
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken